Colombard - Sauvignon Blanc - Domaine Horgelus
Denne vin er lavet på 75 % Colombard samt 25 % Sauvignon Blanc. Druer med høj syrer og friskhed, med florale noter af blomter. Citron og friskslået græs er ofte kendetegnet ved disse druer og denne vin er ikke en undtagelse. Duft og smag kan lede tankerne hen på Sancerre, dog med en mere blød frugt. Vinen kan nemt bruges om aperitif grundet dens friske livlige syre, men ambefales også til Sushi, laks eller salater.
COLOMBARD- SAUVIGNON BLANC Domaine Horgelus 2023
Denne vin er lavet på 75 % Colombard samt 25 % Sauvignon Blanc.
Druer med høj syrer og friskhed, med florale noter af blomter.
Citron og friskslået græs er ofte kendetegnet ved disse druer og denne vin er ikke en undtagelse. Duft og smag kan lede tankerne hen på Sancerre, dog med en mere blød frugt.
Vinen kan nemt bruges om aperitif grundet dens friske livlige syre, men ambefales også til Sushi, laks eller salater.
Serveringstemperaturen bør være mellem 8-10 grader.
Familien le Menn producerer vin fra 66 hektar ved Montréal du Gers, nordvest for Toulouse.
Her i sydfranske Gascogne har det traditionelt være Armanac, man har været kendt for, men de sidste 30 år er det gået stærkt med bordvinsproduktionen, og i dag står yngste, ambitiøse generation ved roret med ønsket om at lave friske, rene og aromatiske vine, der udstråler umiddelbar livsglæde og ikke kræver et vinkursus, før de kan påskønnes.
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |