VALPOLICELLA SUPERIORE CLASSICO RIPASSO 2014 Cantina di Negrar

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Fremstillet i hjertet af de stejle bakker omkring byen Negrar, hvor markerne er beliggende i 300 meters højde i sydvestlige retning. Druerne er de klassiske Corvina Veronse 65 %, Corvinone 15 % og Rondinella 20 %. Denne Ripasso er en fremragende vin der passer rigtig godt til eksempelvis lammekølle eller oksekød på grill - men den har sin unge alder til trods en blødhed der gør at den sagtens kan nydes uden "at der absolut skal mad til".

Model/varenr.: 120 1224

 

Fremstillet i hjertet af de stejle bakker omkring byen Negrar, hvor markerne er beliggende i 300 meters højde i sydvestlige retning. Druerne er de klassiske Corvina Veronse 65 %, Corvinone 15 % og Rondinella 20 %. Et relativt højt aldersgennemsnit (20 -25 år) bidrager med en større koncentration og lavere udbytte per hektar (ca. 70 hektoliter / ha). Høsten blev foretaget manuelt i midten af oktober med traditionel gæring og siden hen lagret på ståltanke til midten af februar, hvor efter vinen gennemgik en gæring på skallerne fra Amarone produktionen (Ripasso) i endnu 3 uger for derved at optage mere farve, sødme og aroma. Herefter blev vinen modnet på fade i knap 4 mdr. og derefter flaskelagret i 6 mdr. Resultatet er en smagfuld og kraftig rødvin med godt udviklings potentiale (8-10 år) med en kraftig violet farve, en tiltalende duft af bær, frugt og krydrede aromaer, mens den i munden er kraftig, vinøs med fløjlsbløde tanniner og en fyldig og langvarig smag.

 

Denne Ripasso er en fremragende vin der passer rigtig godt til eksempelvis lammekølle eller oksekød på grill - men den har sin unge alder til trods en blødhed der gør at den sagtens kan nydes uden "at der absolut skal mad til".

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk