Florio - Vecchioflorio Marsala Superiore Dry 2017
Den karakteristiske Marsala-farve er derfor en dyb, gullig ravfarve, som man får frem ved at tilsætte ‘mosto cotto’. Mosto cotto er en sød sirup lavet på de druerester, man får fra produktionen. Denne Marsala har lagret 5 år på egetræsfade og har en alkoholprocent på 18%. Den kan drikkes alene, men bruges også ofte som smagstilsætter i madlavning.
Florio - Vecchioflorio Marsala Superiore Dry 2017 18 % alk. - 75 cl.
Den karakteristiske Marsala-farve er derfor en dyb, gullig ravfarve, som man får frem ved at tilsætte ‘mosto cotto’. Mosto cotto er en sød sirup lavet på de druerester, man får fra produktionen. Denne Marsala har lagret 5 år på egetræsfade og har en alkoholprocent på 18%. Den kan drikkes alene, men bruges også ofte som smagstilsætter i madlavning.
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |