Domaine du Bosc - Merlot/Syrah

59,00 DKK 75,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Beliggende på et lille vulkansk udspring, er Domaine du Bosc meget speciel i området der strækker sig langs den varme kyst i Sydfrankrig. 66 hektar beplantet med 12 forskellige druesorter, hvor der er hovedvægt på Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon Petit Verdot i de røde druer samt Chardonnay Muscat og Viognier i de hvide. Den meget specielle jordbund giver Deres vine en smagfuld og elegant stil, med mange vitaminer og mineraler i både røde som hvide vine.

Domaine du Bosc - Merlot/Syrah 2014

 

Super vin fra dette lille hus i Sydfrankrig. Merlot druen fremtræder i frisk stil, med masser af toner af mineraler. Syrah druen giver en let krydret varme og dybde i vinen. Velegnet til kylling, svinekød, kalv, grillet okse samt ren nydelse.

Denne vin er baseret på lige dele Merlot og Syrah. Vinen får ingen fadlagring, hvilket resulterer i en vin som er meget frisk, frugten er ungdommelig og sprød, syreren er intens og balanceret er lige i øjet. Merlot-druen giver vinen frugt og krop, mens Syrah-druen giver krydderi og dybde. Fantastisk vin med fyldigt udtryk. 


Servere denne vin til pasta, fjerkræ eller fed fisk. Bør nydes ved 12-15 grader. 

 

Domaine du Bosc er beliggende i Sydfrankrig, i byen Vias, som ligger 10 kilometer fra den berømte kystby Cap d'Agde. Domaine de Bosc blev købt af Jean Besinet i 1975. Idag står sønnen Pierre Besinet for al drift på vingården, som siden har udviklet sig til en interessant og speciel efterspurgt vin i Danmark. Pierre er uddannet i kemi, og har tidligere arbejdet for andre producenter i samme område, inden han tog tilbage til farens vingård. Domaine du Bosc arbejder med 12 forskellige sorter, som står beplantet i forskellige jordbunde, og oplever forskellige mikroklimaer. Hvorfor hans vine også kan være meget forskellige. Pierre har 66 ha. at arbejde med, så der er rimelig mange druer at holde styr på. Jean og Pierre har altid været imod de gamle traditioner, hvorfor de prøver at skabe moderne sydfranske vine, som er mere friske og livlige, og knap så tunge som tidligere. 

 

Prøv også Domaine du Bosc andre vine her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk