Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Alto Adige er berømmet for Italiens bedste hvidvine med en 'kølig' profil og syrefriskhed. Dolomitternes spektakulære kulisse giver druerne en fremragende soleksponering, masser af mineraler, som druerne suger til sig og ikke mindst kølige nætter, der beholder syren i druerne. Kooperativerne er en dominerende faktor i Alto Adige; ikke blot volumenmæssigt, men så sandelig også når målestokken hedder kvalitet.

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Kellerei Girlan er trods det tysk-klingende navn formelt set pære-italiensk! 'Formelt set' idet man i denne del af Italien har et mindst lige så tæt forhold til den tysk-østrigske kultursfære som til den italienske. Regionen er berømmet for Italiens bedste hvidvine med en 'kølig' profil og syrefriskhed. Dolomitternes spektakulære kulisse giver druerne en fremragende soleksponering, masser af mineraler, som druerne suger til sig og ikke mindst kølige nætter, der beholder syren i druerne.

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Alto Adige/Südtirol er berømmet for Italiens bedste hvidvine med en 'kølig' profil, der skyldes, at de hede, lavtliggende dalbunde typisk huser almindelige landbrug og frugtavlere, mens vinstokkene tager over, når man bevæger sig lidt op i højden og markernes hældning bliver for voldsom til traditionelt landbrug.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler