Lou Miranda Estate - Leone Aged Tawny Oak Matured

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Lou Miranda Estates blev etableret i 1938, hvor bedstefaren Francesco Miranda kom til Australien fra Italien. Han etableret en kultur, hvor god vin var lige så stor en del af hverdagen som familie og nære venner. Derfor startede han temmelig hurtigt et vineri, som hans søn Lou har arbejdet for at leve videre efter faren. Francesco skabte et helt unik stil i sine vine, som sønne forsøger at viderbringe på vineriet nu. Derfor har sønnen købt flere parceller i Barossa Valley i Australien. Leone er en serie af søde vine fra Lou Miranda Estates. 

 

Lou Miranda Estate - Leone Aged Tawny Oak Matured 50 cl. 

Denne hedvin fra Lou Miranda er produceret på Cabernet Sauvignon og Grenache, som har været lagret på store egetræsfade, hvor der tidligere har ligget tawny på, i Mirandas kælder. Vinen er et blend af de bedste årgange samt ældeste fade. Vinen har en flot ravfarvet farve i glasset, lidt mørke kanter. Duften er delikat med friske krydderier, blommer og svesker. Smagen er sødlig og frisk. Vanilje og kanel, samt hornning. Behagelig blød eftersmag. 

Servere denne vin til oste, kager eller frugtbaseret desserter. Servere den iskoldt, så fungerer den perfekt som aperitif. 

Vinen kan med fordel gemmes i 5 år. 

Prøv også deres anden udgave af hedvinen.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk