Gravello er Librandi’s ”kultvin” som kom til verden i slutningen af 1980’erne efter mange års forsøg med at kombinere den nye verdens sorter med Calabriens ældste drue, Gaglioppo. Her viste det sig, at Cabernet Sauvignon var den perfekte partner. Derfor gav de vinen navnet ”Gravello”, som betyder ”harmonisk” og indikerer at vinen både er kompleks og har tyngdekraft på den ene side, mens den anden side signalerer lethed og spontanitet.
Fordelingen lyder på 60% Gaglioppo og 40% Cabernet Sauvignon.
Druerne høstes i løbet af de første 10 dage i oktober, og gennemgår en maceration, dvs. udblødning, i 15 dage i hvor de ligger i rustfrie ståltanke der er har kontrollerede temperaturforhold. Herefter lagrer vinen i 12 mdr. på Allier træfade inden den tappes og lagrer videre på flaske i 6 måneder før den er endelig klar til at komme fra vinhuset. Den kan med fordel gemmes og den optimale smag vil opnås efter 5 år.
199,95 DKK
225,00 DKK
(spar 25,05 DKK)
GRATIS levering!