Donelli Lambrusco Secco - 11 % alk. - 75 cl.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Glem alle fordommene og læs videre: Dette er ægte, tør og rød kvalitets-Lambrusco, som ikke bare er en dejlig tørstslukker. Færre end få er klar over, at Lambrusco kan være en fremragende madvin. Især den fede italienske salami er et drømmematch, så har man ikke prøvet det, er det bare med at komme i sving.
Model/varenr.: 1000-300-20-6
Glem alle fordommene og læs videre: Dette er ægte, tør og rød kvalitets-Lambrusco, som ikke bare er en dejlig tørstslukker.
Færre end få er klar over, at Lambrusco kan være en fremragende madvin. Især den fede italienske salami er et drømmematch, så har man ikke prøvet det, er det bare med at komme i sving.
 
Donelli Lambrusco laves af et væld af Lambrusco-druer fra Reggio Emilia, der høstes sidst i september. Efter en normal alkoholisk gæring af grundvinen, foretages undfangelsen af boblerne via Charmat-metoden, dvs. via eftergæring på tryktank, hvor boblerne undfanges på naturlig vis til de har nået et tryk er under halvdelen af trykket i Spumante. Hermed får man en behagelig friskhed fra boblerne uden at give køb på det vinøse udtryk.
 
Donelli Lambrusco Reggiano DOC Secco er fremstillet af stedbundne Lambrusco-druer, der har givet en dyb-lilla farve, perlende bobler og purpurskum, frisk frugtrig rød duft, læskende tør, men appetitvækkende smag, der kalder på en tallerken anti pasti, kvalitets-salami og krydret charcuteri.
 
Nydes bedst af et slankt hvidvinsglas ved 8-15° (alt efter formålet).
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk