Pago Aylés Garnacha "S" D.O Pago

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Pago Aylés har mere end 3000 hektar jord hvor størstedeles er fredet og er en naturpark. Ud af de 3000 hektar er der kun 50 hektar til vinproduktion. Pago Aylés arbejder med Tempranillo, cabernet Sauvignon, Merlot og Garnacha. Vingården er beliggende i Cariñena lige syd for Zaragoza. Cariñena er et vindistrikt vi i fremtiden skal holde øje med. Fantastisk terrior og gode vækstbetingelser, gør at dette område bliver eftertragtet temmelig hurtigt. Vinene herfra er allerede af tårnhøj kvalitet. Vinmarkerne ligger i 400-800 meters højde og er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. 

 

 

Pago Aylés Garnacha "S" D.O Pago 2014

Ejerne af Pago Aylés ser dette som et prestigeprojekt, og ønsker at løfte vinhuset til aller øverste niveau af spanske vine. En vinproducent der bliver spændende at følge. 

Denne vin er lavet udelukkende på Garnacha og er en vin i en portfølje af vine med bogstaver, hvis man samler flaskerne ved siden af hinanden står der Pago Aylés. 

Vinen er produceret på 100 % Garnacha og har været 12 måneder på både franske og amerikanske fade. Vinen har nærmest et burgundisk touch, utrolig elegant og forfinet vin med milde og bløde tanniner, som kan måles med en god Pinot Noir. Farven er lys rød, lidt brunlig kant. Duften er intens og krydret, lille pebernote med lidt mynte og skovbær. Lakrids og tobak er også i næsen. Smagen fuldender vinen, frugtig og meget fyldig. God balance og utrolig elegant. Silkebløde tanniner der spiller fint sammen med syrer. 

Servere denne vin til lam eller milde oste. Servere den ved 14 grader. 

* Guldmedalje Concours International Grenaches du Monde 2017

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk