Michel Noellat - Morey Saint Denis Villages

699,00 DKK

Denne vin er temmelig mørk og intens - muligvis en af de mest krydret og maskuline vine fra Michel Noellat. Frugten er kompakt og powerfuld. Smagen er krydret med peber og lakrids. 

Michel Noellat - Morey Saint Denis Villages 2016

Morey-Saint-Denis har altid været en svær kommune at forstå og arbejde med. Dens placering mellem Chambolle-Musigny i syd og Gevrey-Chambertin i Nord, gjorde det svært at give lyd fra sig. I sine spæde år solgte man vinen som Gevrey-Chambertin, hvilket ødelagde kommunens ry. Men i dag er kommunen fyldt med nye producenter, som virkelig vil frem i verdenen. Kommunen er mest kendt for Grand cru markerne Clos de la Roche og Clos Saint Denis. 

Denne vin kommer fra et parcel på 1 hektar i det nordlige Morey, hvor stilen tangerer mere til Vosne-Romanée. Vinen er lavet på 100 % Pinot Noir og har en flot elegant rød farve. Duften er præget af ungdommelige noter som urter, lakrids, peber og cigar. Smagen er frugtrig, men det er den mørke og kompakte frugt, som gør vinen intens og fyldig. Masser af tanniner og frisk syrer. Vinen har en masse år i sig endnu. 

Prøv at servere denne vin til osso Buco. Bør nydes ved 13 grader. 

Tjek også Noellats Vosne-Romanée Les Suchots her

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk