Glen Scotia - 12Y Campbeltown 54,7% alk.

749,95 DKK

I næsen mødes man af liflig toffee, lys vanilje, saltet karamel, æbler og havgus. En typisk Campbeltown oplevelse. I smagen kommer de tørrede frugt noter fra oloroso fadet igennem som det første, hvorefter varme krydrede noter fylder din mund efterfulgt af kanel og muskatnød. En lang og givende eftersmag der ingen tvivl efterlader om kvaliteten og kærligheden i denne flaske.

Model/varenr.: 110-250-13-52

Glen Scotia - 12Y Campbeltown 54,7% alk. 70 cl. 

Med Glen Scotias Seasonal Release fortsætter man i samme stil som den uhyrer populære Sherry Double Cask Finish Limited Edition serie. En stil der kendetegner Campbeltown og den skotske vestkyst til perfektion, hvor høj kvalitet er en garanti, og derfor også altid en eftertragtet vare.

Et perfekt ægteskab mellem en række "unpeated" destilater fra 2009 og tidligere, og lagret på henholdsvis first fill bourbon fad og et amerikansk hogshead, hvorefter man har givet den et finish på hårdt ristede Oloroso sherry fade. Tilsammen får man en virkelig blød og afrundet dram, hvor den silkebløde mundfølelsen virkelig gør sig bemærket.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk