Jean-Luc Colombo - Cotes du Rhone "Les Abeilles"

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Jean-Luc Colombo har i hele sit liv været interesseret i vin, grundet sin mors aktivitet i vinmarkerne og i køkkenet. I 1987 køber han en vingård i Cornas. 

Jean-Luc Colombo - Cotes du Rhone "Les Abeilles" 2014

Jean-Luc Colombo har Robert Parker kaldt "fremtidens mand", da han mener, at han har gjort mange ting for udviklingen af vinbranchen. 

Domainet blev etableret af Jean-Luc Colombo i 1987, da han fik mulighed for at købe et domaine i La Roche de Glun i Cornas. Han har fået sin interesse fra morens køkken, hvor provencalsk mad var på bordet. Men gennembruddet skete efter en rejse igennem Rhonedalen, hvor Jean-Luc indså kunsten i at producere vin, at interessen rigtig steg. Jean-Luc besad på daværende tidspunkt en apotekeruddannelse, som han brugte til at komme ind på vinuniversitetet i Montpellier. Med domainet i Cornas fik han mulighed for at lave highend Cornas, Cotes du Rhone og noget Vin de Pays.

Jean-Luc marker er utrolig stejle og jordbunden indeholder meget granit, hvilket gør området optimalt for druen Syrah, som man finder alle steder i Nordrhone. 

Vinen her er lavet på Grenache, Syrah og Mourvédre, som er klassisk for en Cotes du Rhone Villages. Vinen dufter af lauerbærblade, koriander og mørke bær. Smagen er fyldig og noter af lakrids og krydderier kommer frem. 

Servere denne vin til grillet mad, rødt kød eller blot til pastaen. Bør serveres ved 14 grader. 

Tjek Jean-Luc topvin ud her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk