Chateau Palmer - Margaux

2.999,00 DKK

Chateau Palmer har i et halvt århundrede været den bedst konkurrende til Chateau Margaux. Chateau Palmer har i mange år vist et kæmpe niveau, og er virkelig en vin der kan henlægges i lang tid. 

Model/varenr.: 1000-600-40-70-50

Chateau Palmer - Margaux 2007

Chateau Palmer høre blandt eliten i Margaux. Det anses faktisk som det eneste slot, som kan konkurrer med Chateau Margaux. Chateau Palmer er kendt for deres konstante niveau. De regnes for at være et af de mest stabile slotte i Bordeaux. Palmer er en af de producenter, der benytter flaskelagring mest, uanset årgang. 

Vine

Imponerende vin fra den kølige årgang 2007 hvor en regnfuld oktober høst skabte store udfordringer og nødvendiggjorde voldsom selektion såvel i vinmarken som i vinkælderen. På Palmer høstede man bare 28 hl. pr. ha. og mindre end halvdelen af de høstede druer endte i førstevinen.

Vinen er lavet på følgende blend 48% Merlot, 46% Cabernet Sauvignon og 6% Petit Verdot. Vinen er fadlagret i 22 måneder. 

Chateau Palmer er et fremragende investeringsobjekt. Priserne er stødt stigende og har en ufattelig lang holdbarhed under rette forhold. Ring til Hillerød Vinkompagni for at høre nærmere. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk