GlenDronach Peated Single Malt 46 % alk.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

For GlenDronach er det helt utraditionelt at producere røget whisky. Og dette er den første af sin slags i nyere tid. Det er en meget harmonisk, røget, frugtrig og afbalanceret singlemalt. En dejlig whisky-oplevelse. Whiskyen har en flot strågul farve. I næsen fornemmes dejlige aromaer af modne stikkelsbær med kanelsukker og med et lille twist af citrusfrugter. De delikate og sarte røgede undertoner fører tankerne mod ulmende og rygende egetræ samt maltede toner med en lille antydning af vanilje og karamel. I smagen kommer der krydrede toner med egetræ, blomster og lynghonning og et lille dejligt aftryk af hvid peber. 

Model/varenr.: 110-250-13-53

For GlenDronach er det helt utraditionelt at producere røget whisky. Og dette er den første af sin slags i nyere tid. Det er en meget harmonisk, røget, frugtrig og afbalanceret singlemalt. En dejlig whisky-oplevelse!
Whiskyen har en flot strågul farve.
I næsen fornemmes dejlige aromaer af modne stikkelsbær med kanelsukker og med et lille twist af citrusfrugter. De delikate og sarte røgede undertoner fører tankerne mod ulmende og rygende egetræ samt maltede toner med en lille antydning af vanilje og karamel. I smagen kommer der krydrede toner med egetræ, blomster og lynghonning og et lille dejligt aftryk af hvid peber. Eftersmagen er dyb med lille tørv og røg toner. Whiskyen er i sin heldhed et dejligt sammenrand af sprøde frugter og den maltede klassiske højlands karakter forenet med blid tørv/røg-toner. En anderledes og forfriskende GlenDronach.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk