Weingut Eymann - Reisling Feinherb Pfalz 100 cl.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Familien Eymann laver vin i den lille tyske by Gönnheim, i vinområdet Pfalz. Foruden den traditionsrige drue Riesling, dyrkes der også Chardonnay og Pinot Noir. Faren har siden 1980'erne dyrket sine vine økologisk, og er sidenhen også certificeret biodynamisk ved Demeter. Biodynamisk produktion.

Weingut Eymann - Reisling Feinherb Pfalz 2018 Biodynamisk

Familien Eymann laver vin i den lille tyske by Gönnheim, i vinområdet Pfalz. Foruden den traditionsrige drue Riesling, dyrkes der også Chardonnay og Pinot Noir. Faren har siden 1980'erne dyrket sine vine økologisk, og er sidenhen også certificeret biodynamisk ved Demeter.

Sønnen Vincent Eymann har varetaget mark- og kælderarbejdet de sidste 5 år, og faren holder sig nu kun til kødgryderne i familierestauranten. 

Vincent Eymann - der er uddannet ønolog fra det tyske vinuniversitet Geisenheim i Rheingau - har en stor kærlighed til Bourgogne, og det fornemmes tydeligt i hans Chardonnay og Pinot Noir. Alle druer høstet i hånden og gæret på fade uden tilsætning af noget form for kulturgær. 

Denne Riesling Feinherb har en fantastisk farve, lidt grønlige noter. Duften er frisk og mineralsk. Noter som umodne æbler, citrus og lime. Passionsfrugt. Smagen følger med. Dejlig frisk og nærmest vibrerende syrer, som leder tankerne hen på en mousserende vin. Smagsnoter som lime og citrus er tydelige. 

 BEMÆRK DETTE ER EN 100 CL. FLASKE

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk