Albert Sounit - Caprice Blanc de Blancs Demi Sec 11,5% alk.

139,95 DKK
Køb 2 eller flere til 125,00 DKK pr stk. spar i alt 14,95 DKK pr stk.
Køb 6 eller flere til 109,00 DKK pr stk. spar i alt 30,95 DKK pr stk.

Dejlig aromatisk Demi Sec med livlig mousse og flot frugtbouquet med lette eksotiske toner. Fin frugtsødme, der ikke skjuler friskheden.

Model/varenr.: 1000-300-10-20-7

Albert Sounit - Caprice Blanc de Blancs Demi Sec 11,5% alk. 75 cl. 

Caprice Demi-Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er dejlig aromatisk og frugtrig, med let, eksotiske toner af abrikos og mango. Den beherskede frugtsødme skjuler på ingen måde friskheden. Vinen er ”Blanc de Blancs”, hvilket betyder at den er lavet på hvide druer. Caprice Demi-Sec er skabt på druerne Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes, der ligger syd for Loire.

Caprice Blanc de Blancs Demi-Sec er produceret efter Méthode Traditionelle, hvilket vil sige gæring i flaske som Crémant de Bourgogne og Champagne. Efter presningen af druerne og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald foregår gæringen separat efter druesort på ståltanke (14-15°). Efter en malolaktisk gæring – dvs. en omdannelse af syren i vinen, der gør vinen mere rund – bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappet på flaske med en tilsætning af sukker og gær, som sætter andengæringen i gang. Det er denne proces, der kaldes Méthode Traditionelle, som danner boblerne, tryk og mere alkohol (12,5%). Caprice bliver gæret på flaske i min. 6 måneder inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter inden dégorgering, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding (dosage) og påfører den klassisk champagne-prop. Dosagen ligger på 3,3.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk