-10%

Fonseca - 10 års Tawny

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Fonseca blev etableret i 1822, og i dag er det samme familie som driver stedet. Blot den bedrift er unik i Portugal, og er eneste eksempel på en Quinta, hvor den, i så lang tid er gået i arv. 

Model/varenr.: 1000-400-12

Fonseca - 10 års Tawny 75 cl. - 20 % alk. 

Igennem årene fra 1822 har det været en hård tid for Guimaraens-familien, som har oplevet både op- og nedture med gården. Men med stædighed og iver voksede produktionen og gården med årene. Fonseca er i dag et af de bedste i Dourodalen, og skal man nævne en af de størse producenter derfra, så kommer Fonseca hurtigt ud fra læberne. 

Filosofien er enkel og intakt. Man vil producerer portvin, lavet på druer fra deres egne marker. Fonseca ejer i dag følgende Quinta'er. Quinta do Cruzeiro, Quinta do Santo António samt det kendte Quinta do Panascal. Fonseca er første mand til at indføre biologisk vinproduktion i området og de producerer vin efter traditionel vis, med moderne tanker. 

Fonseca er via mange anmeldere blevet nævnt som én af de store, og James Suckling udtalte følgende: "Fonseca er kongen blandt portvinshuse. De producerer den bedste årgangsportvin med meget få undtagelser"

Hvert år vælger teamet bag Fonseca hvilke vine, der skal lagres som Tawny. De lagres på træfade, som er traditionel måde at behandle tawnystilen på. 

Prøv at servere denne portvin til søde desserter, ost eller som en dram til kaffen. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk