Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

At der produceres vin i Israel er måske nyt for mange. Men som andre steder i verden, kunne de europæiske indvandrere ikke undvære deres vin. Der begyndte derfor, i slutningen af 1800-tallet en lille produktion af vin, mest til hjemmebrug. Som befolkningen steg, øgedes produktionen og kvaliteten. Der produceres ca. 35 mio. flasker årligt, fra fem hovedområder. Det største vinhus sidder på 60% af produktionen, mens de mindre producenter til gengæld roses for at holde et højere kvalitetsniveau. Israel er præget af et stabilt klima og årgangene svinger derfor ikke så meget.      

Sorter resultater:

Gæringen foregår på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i et år. Vinen er fyldig med en flot farve, skøn bouquet af friske bær, koncentreret frugtsmag med et strejf af vanilje, egetræ og krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, krydrede pasta og grillretter samt diverse oste. Vinen er drikkemoden nu, men kan også henlægges yderligere nogle år.

139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Vinen er produceret af 100% Sangiovese druer, der er dyrket i den centrale og nordlige del af Galilæa området. Gæringen foregår på ståltanke og lagres på små franske egetræsfade i et år. Vinen har en flot farve, delikat duft af modne kirsebær, mellemfyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørrede blomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen er produceret af 100 % Pinot Noir og har været lagret 16 måneder på franske egetræsfade hvoraf 70 % er nye fade. Vinen er karakterfuld med en klar violet farve. Delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade og vanilje, frugtrig og letrøget smag med en anelse af egetræ samt en behagelig eftersmag.

249,00 DKK 269,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen er produceret af 51% Cabernet Sauvignon, 24% Merlot, 16% Cabernet Franc, 5% Petit Verdot og 4% Malbec druer, der alle er dyrket i Galilæa området. Den har gæret og udelukkende været lagret i ståltanke. Det er en flot vin med klar rød farve, delikat og frugtig duft, fyldig smag af hindbær, kirsebær og jordbær med et strejf af friske krydderurter samt en behagelig eftersmag. Denne velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kød-, pasta- og risretter samt modne brieoste. Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

125,00 DKK 149,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin".

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Vinen er produceret af 100% Syrah-druer, der er dyrket i Galilæa-området i Golanhøjderne. Den har gæret i ståltanke og har efterfølgende været lagret 12 måneder på franske egetræsfade.

Det er en elegant vin med klar rød farve, kompleks duft af hindbær, brombær og blommer samt noter af jord og røg, fyldig frugtsmag med god intensitet samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt samt diverse lidt kraftigere madretter og oste.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler