AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2010 Ferragu'

799,00 DKK

SUPER FLOT AMARONE MED HELE 17 % ALKOHOL. Pas på Dal Forno. Når kun det bedste er godt nok. Koncentreret, tyk med stor fedme. Et overflødigshorn af hele paletten i både duft og smag. Det hele virker som om, det ingen ende vil tage. Fokussen bliver helt fjernet på alt andet end vinen. Ren meditation. Tørstof pr. liter ligger ekstremt højt på 48 gram/liter. Vinen er lavet på Corvina/Corvinone, Rondinella og Oseleta. Vinen modner 3 år på nye barrique og yderligere 1 år i flaske.

Model/varenr.: 120 1404

 

SUPER FLOT AMARONE MED HELE 17 % ALKOHOL.

 

Pas på Dal Forno. Når kun det bedste er godt nok. Koncentreret, tyk med stor fedme. Et overflødigshorn af hele paletten i både duft og smag. Det hele virker som om, det ingen ende vil tage. Fokussen bliver helt fjernet på alt andet end vinen. Ren meditation. Tørstof pr. liter ligger ekstremt højt på 48 gram/liter. Vinen er lavet på Corvina/Corvinone, Rondinella og Oseleta. Vinen modner 3 år på nye barrique og yderligere 1 år i flaske.

 

I det nordlige Cellore Illasi ligger vinhuset Ferragu. Carlo Ferragu er en mand, der ikke går på kompromisser. Han har bestemt, at hans vine skal være det bedste af det bedste fra dag 1. Ligesom sin berømte nabo, fremstiller Carlo Ferragu 4 vine. Det er en lille producent, der kun fremstiller 3000 flasker amarone og 15.000 Valpolicella Superiore.

 

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 17 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk