Populær

Fratelli Alessandria - Barbera d'Alba Superiore "Prióra"

199,95 DKK

Fratelli Alessadria drives i dag af 5.generation og de oplever virkelig, at det hårde arbejde bærer frugt nu. Når snakken falder på hvilke Barolo producenter der er bedst, så nævnes Alessandria iblandt. 

Model/varenr.: 1000-600-60-10-5

Fratelli Alessandria - Barbera d'Alba Superiore "Prióra" 2018

*91 point af Robert Parker

Alessandria er en lille familieejet vingård, som drives af 5. generation i år. Mange nævner Alessandria som være en af de bedste Barolo producenter i dag. Det har været en lang rejse. De ejer jordlodder på verdenskendte Barolomarker som Monvigliero, San Lorenzo i Verduno samt den klassiske Gramolere i Monforte d'Alba. 

Denne Barbera d'Alba Superiore, som kaldes "Prióra" er et ambitiøst projekt lavet på 100 % Barbera fra to marker, Rocche dell'Olmo i Verduno og kendte Gramolere i Monforte d'Alba. Vinen lagres i 12 måneder på fade i forskellige størrelser. Det gøres for at blødgøre druernes tanniner. Og får at give vinen et cremet tuch og ristede noter. 

Duften og smagen har intense og powerfulde noter af bær. Mørke frugter og friske røde frugter kommer frem. Lakrids og tjære dukker lidt op. Maskulin Barbera. Ekstrem elegante tanniner, hvorfor vinen ikke er voldsom tør eller krydret. 

Servere denne vin til pastaretter, rødt kød eller fjerkræ. Servere den ved 16 grader og gerne efter 1 times dekantering. 

Prøv også Alessandria Gramolere her 

 

 

 Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk